Monday, 7 March 2011

Steal The Bone

aku teringat ttg sesuatu ni and dah lama aku nak bgtaw.ramai kawan-kawan aku tnya kenapa aku selalu on9 even time 2 time keje.kat sini aku nk cakap aku bukan curi tulang or steal the bone from my boss tapi aku nak gtaw n nak inform 2 everybody yg aku on9 secara sah tanpa halangan dari sesiapa. ini kenyataan benar dari aku yg benar tanpa ada suntingan mahupun skrip diberi.come!take a look 2 those picture...




kak pui yee (:


tengok 2..dye pun ad fb.selalu jer on9.sebab 2 dye pun xkisah klu aku on9.siap blh chatting lg ngan dye wlupun dalam kedai.haha.kak pui yee,u noe wad?u are d best employer!kadang2 klu dye pergi rehat ke or xguna komputer kat sni or laptop dye,aku pun sapu ar take over semua alat teknologi canggih ni untuk aku bukak home page facebook aku.shhh!dun tell anybody..it is secret between u n me kak pui yee.ahaks!





dua komputer yg disediakan khas untuk men'serve' customer yg hadir


tanpa segan dan silunyer aku akan menggunakan kehadiran dua komputer ini sebagai tempat aku meng'on'kan fb aku.bak kata orang,sambil menyelam minum air.ni lah aku buat.aku on9 sambil bekerja.bukan apa.komputer ni biar jer on.internet pun terpasang.klu dah xde spe guna..kan rugi????so,aku mempraktikkan motto TNB 'jangan membazir,gunakan elektrik anda dgn bijak' i am smarter don't u think that?jadi,kepada frenz2 aku dalam fb 2 jgn la pelik n tertanya2 kenapa aku blh on9 tyme bekerja kerana i have a  very nice bos n dun be jeles!kepada uncle n auntie jgn bertukar opinion ttg i yg selalu on internet digunakan untuk study padahal selalu on fb je.=) tidak dilupakan kepada my sekerja mate,aishah yg telah terpengaruh dgn kerja2 yg dilakukan oleh aku untuk menggunakan masa dgn bijak iaitu meng'on'kan fb tatkala customer tdk datang bergunjung sampai kadang-kadang blh terlepas pandang ttg hadirnya customer di pintu utama sehinggakan uncle mula menjeling2 kepada kita.we are pun with kelam kabut buat2 mcm tgh buat kerja melalui komputer konon2 nyer sedang meng'edit' gambar sambil muka terseyum gelakkan diri sendiri sebab xreti nak berlakon depan uncle.i think before we continue our study,we need 2 apologise 2 uncle because dah banyak menipu dye konon-konon nyer kita lah pekerja terbaik dye pernah ada.uncle!we are sorry!!(but wait until we are send our resign letter soon)


p/s 2 our customer : jgn bocorkan rahsia kami yg kadang2 terkantoi update pic dlm fb depan our boss! tq..(:

2 comments:

  1. hii,.syafa.still know me?
    visit my blog ya,.

    ReplyDelete
  2. ok sabrina.ak still kenal ko..haha..

    ReplyDelete